Your address will show here +12 34 56 78

Mai jos, vă prezint evenimentele mai importante din viața mea, în ordine cronologică:

Din cei 35 de ani de viață, primii 2 ani i-am petrecut în comuna Rebrișoara (jud. Bistrița-Năsăud), iar vreo 23 de ani am locuit în Năsăud. În ceilalți 10 ani am locuit în Cluj-Napoca, cu scurte perioade petrecute în Norvegia, Anglia și Spania, timp în care am acumulat cunoștințe și experiență în diferite domenii. Am muncit toată viața doar în sectorul privat. La 24 de ani am înființat prima mea afacere în Cluj-Napoca, o societate comercială ce activa în domeniul HoReCa (Flying Circus Club). 

De 6 ani ocup funcția de Economist în cadrul societății comerciale INEUL S.R.L. din Năsăud.
Mă consider autodidact, fiind mereu dornic de a acumula cunoștințe noi, fie prin citit, fie prin participarea la cursuri și seminarii (fizic sau online), fie prin urmărirea și ascultarea cu atenție a experților.
Sunt îndrăgostit de cultura britanică, în special de muzica lor, dar apreciez toate culturile, etniile și diversitatea de pe glob, deoarece fiecare dintre ele îmbogățesc patrimoniul cultural mondial și dau culoare vieții.

Evident, cel mai mândru sunt de istoria și cultura Țării Năsăudului. 
Îmi place să merg pe munte, îmi plac plajele pustii, îmi place să călătoresc și să vizitez locuri încărcate de istorie și cultură, îmi place să merg la concerte și la teatru, îmi place să citesc filosofie și poezie, asta când nu citesc cărți și studii de specialitate care să mă ajute să fiu mai bun în tot ceea ce fac, în special în elaborarea proiectelor și strategiilor pentru comunitate. Sunt un tip calm, cu o fire analitică, cu claritate și maturitate în gândire, și extrem de serios și responsabil în ce privește munca. 


Mai jos, vă prezint evenimentele mai importante din viața mea, în ordine cronologică: 


1985
M-am născut pe 3 septembrie 1985, într-o marți, la ora 23:45, la maternitatea din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud.

1987
Familia mea s-a mutat 3 km în aval pe Someș, de la Rebrișoara la Năsăud.

1992
În 15 septembrie am intrat în clasa întâi la “Școala de Aplicație” din Năsăud. Prin clasele a III-a și a IV-a am frecventat aproape toate cursurile opționale de la Clubul Elevilor din Năsăud, preferatele mele fiind cele de Literatură și Aeromodele.

1996
Am intrat în clasa a V-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Năsăud, care pe atunci se numea “Școala Generală nr. 1 Năsăud”. Dirigintă mi-a fost dna. Sârb Maria, profesoară de matematică. Dintre toate materiile cel mai mult mi-a plăcut Geografia, probabil și datorită excelentului profesor pe care l-am avut, dl. Bogdan Spiridonică, care a avut o influență majoră asupra mea.

2000
Am început cursurile Liceului Silvic din Năsăud. În primul an am avut-o ca dirigintă pe dna. Adina Costin, iar în următorii trei ani, pe dna. Adriana Moldovan. În timpul liceului am prezentat o înclinație mai mare spre materiile care erau predate doar pe parcursul unui an de studiu, unele chiar opționale, cum ar fi: Logica, Psihologia, Economia, Gramatica, Salmonicultura, Pedologia, Dendrologia sau Limba Engleză.
Am fost un adolescent problematic, contestând mereu status quo-ul, având nota la purtare scăzută în mai multe rânduri.

2004
În vara acelui an, după promovarea examenului de bacalaureat, am mers la Cluj-Napoca să mă înscriu la facultate. Mi-am depus dosarul la trei facultăți, reușind să intru la toate.  Am intrat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea “Științe Politice” din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), în urma susținerii unui examen de admitere format din două probe,un test de memorie și un test de cunoștințe generale, fără a fi specificată vreo bibliografie în prealabil. Am obținut nota 9,50. Mai intrasem, pe baza concursului de dosare, la Facultatea de Horticultură, profilul Silvicultură, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), și la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Creștine “Dimitrie Cantemir” (UCDC) Cluj-Napoca. 
Deși îmi doream să studiez “Științele Politice”, în cele din urmă, la insistențele tatălui meu care își dorea un urmaș la cârma afacerii în care era acționar și director general (S.C. INEUL COMPANY S.A), am ales să urmez cursurile Facultății de Științe Economice, specializarea “Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor”.

2007
Am ieșit pentru prima dată din țară. Am plecat în Norvegia, în orașul Kristiansund, într-un soi de program “work & travel” însă organizat pe cont propriu. Acolo am muncit ca vopsitor/sablator și am simțit pe propria piele nivelul ridicat de trai și de civilizație al scandinavilor, timp de aproape 8 luni.

2008
Am călătorit și locuit pentru o scurtă perioadă în Anglia, la Londra, și în Spania, la Madrid.
Am încheiat cei 4 ani de facultate, însă lucrarea de licență am susținut-o abia în anul următor. Din cauza deplasărilor mele în străinătate, am lipsit de la câteva sesiuni de examene, fiind astfel nevoit să le susțin în sesiunea de restanțe din următorul an.
În octombrie, am început să lucrez ca “Head of Security” în clubul Fire (Remember Pub) din Cluj-Napoca (Piața Unirii nr. 19).

2009
Am dobândit diploma de “Economist” în urma susținerii și promovării examenului de licență.
În vara acelui an am devenit asociat și manager al clubului Fire (cunoscut și sub numele de Remember Pub sau Zvon Pub).

2010
Pasiunea pentru muzica de calitate, care de cele mai multe ori era rock și întotdeauna live, m-a determinat să ridic puțin nivelul scenei clujene și ce oferea la acel moment. Am înființat o nouă firmă (S.C. HIPSTER S.R.L.), și am deschis, pe 10 septembrie, clubul Flying Circus, în subsolul spațios al uneia dintre clădirile reprezentative din centrul municipiului Cluj-Napoca, de pe strada “în oglindă” (str. Iuliu Maniu nr. 2). În decursul unui an am organizat peste 70 de evenimente (concerte, petreceri tematice, DJ set-uri, expoziții, teatru, show burlesque, ș.a.). Numele și laitmotivul localului au fost inspirate din sketch-urile trupei britanice de umor “Monty Python”.

2011
Deoarece erau necesare niște investiții majore pentru ca localul să poată funcționa în continuare în parametri normali, am decis să vând clubul unor oameni de afaceri germani, pasionați de muzică și dispuși să continue activitatea în aceeași direcție.

2011-2013
A urmat o perioadă în care am călătorit iar prin Europa, în Anglia și Norvegia. Am încercat mai multe job-uri și afaceri, însă fără rezultate notabile.
La sfârșitul anului 2012 am fost chemat de noua conducere a Flying Circus Club, să organizez calendarul evenimentelor pentru perioada respectivă și pentru restul anului (universitar), ocupând poziția de Event Manager pentru o perioadă de 3 luni.

2014
M-am întors la Năsăud și am început să lucrez ca Economist la S.C. INEUL S.R.L.

2016
M-am înscris în Uniunea Salvați România și am pus bazele partidului la nivel local, înființând filiala județeană USR Bistrița-Năsăud și filiala locală USR Bistrița. De atunci până în prezent, dețin funcția de vicepreședinte al Biroului Județean USR Bistrița-Năsăud.

2017

Am înființat asociația “CUIAR”.

ce avea ca scop educația prin cultură, sprijinirea tinerilor artiști și a proiectelor culturale locale și organizarea de evenimente culturale.

2018

Am înființat filiala locală USR Năsăud.

Description of step2

2019

Am fost ales președinte al filialei locale USR Năsăud.

Am fost ales președinte al filialei locale USR Năsăud.

2020

Am fost ales consilier local al orașului Năsăud

Mi-am depus candidatura internă, în filiala USR Bistrița-Năsăud, pentru desemnarea mea drept candidat la Senatul României. În cadrul Conferinței Județene reunite USR PLUS, am fost votat pentru a ocupa prima poziție pe lista candidaților